Budapest Gokart Bajnokság Blog

Izgalmasabb, mint az F1: BPG

A ma megjelent német Blick hasábjain olvasható, hogy a BPG 11. helyén álló GnG-Digital Racing Team eddigi főszponzora kihátrál és helyette új támogató érkezik.

Nem volt tehát hosszú távú a csapat és az online közvetítést vállaló cég együttműködése. Hiába szerezte meg eddigi legjobb eredményét a csapat, úgy tűnik a kiválást már régen eldöntötték. A német újság úgy tudja a GnG-Digital a jövőben a bajnokság magasszintű közvetítésére akar majd koncentrálni. Egyelőre tehát nem tudni ki lesz az új főszponzor, de a Hangár utcában mutatott teljesítmény sok nagyvállalat előtt nyitotta meg az ajtót. A lehetséges jelöltek között olyan nevek szerepelnek, mint például a Panasonic, a Coca Cola, a Red Bull, Heineken és talán a legesélyesebb Kovács és Társa felületelőkészítő és festéktechnikai Kft. Blogunk kíváncsan várja a fejleményeket, ami elsőre hihetetlennek hangzik, de ahogy a Zoran GP sem volt kacsa, lehet ez sem lesz az.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestgokart.blog.hu/api/trackback/id/tr992110138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gsabee 2010.06.25. 23:11:42

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A BPG blogjában megjelent cikkre a következő kövlemény adjuk ki:

A GnG-Digital a GnG-Digital Racing Team 100%-os tulajdonosa. A GnG-Digital sem most, sem pedig a jövőben nem tervezi csapatának értékesítését!

A kijelentést, mely szerint a GnG-Digital a továbbiakban nagyobb hangsúlyt kíván fektetni, megerősítjük, és valóban, tárgyalások folynak több - a cikkben nem megjelenő - nagyvállalattal is.

Terveink között szerepel a közvetítés Forma 1-es szintre emelése. A gokartonkénti kamerák, fordulatszám, sebesség és "G" erő kijezlés mellett lehetőség nyílik a 3D-s felvételkészítésre is. Ezekhez a tervekhez azonban mindenképp nagy tőkebevonásra lesz szükség, hogy a GnG-Digital Racing Team fejlesztési költségvetését ne kelljen szűkíteni.

Tisztelettel,

Gájer Szabolcs
GnG-Digital Racing Team
süti beállítások módosítása