Budapest Gokart Bajnokság Blog

Izgalmasabb, mint az F1: BPG

Nem tudtak rajthoz állni

2010.11.29. 19:25

Összetörték autójukat, ezért nem tudták megmutatni tehetségüket a BPG kettes kategótiájának versenyzői.

A hétvégén lezajlott düsszeldorfi Race of Champions nevű eseményen a Budapest Gokart Bajnokság versenyzői is részt vettek...illetve csak részt vettek volna. Történt ugyanis, hogy a vasárnapi első versenyen Heikki Kovalainen összetörte azt az Audi R8-ast, amivel a magyar versenyzők indultak volna.

 

 


"Nem tudom mi történt. 30 másodpercig eszméletlen voltam. Teljesen kiesett a baleset." - mondta a finn pilóta. "Nagyon sajnálom, hogy összetörtem az autót. Kíváncsi lettem volna nagyon, hogy hogyan teljesítenek, hiszen titkos favoritok voltak. Mégegyszer nagyon sajnálom." - kért bocsánatot Kovalainen.
Így hát ez történt a hétvégén, a versenyzők pedig csalódottak, de azt mondták jövőre újból megpróbálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestgokart.blog.hu/api/trackback/id/tr242481913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j-trend 2010.11.29. 20:04:45

Megérkeztünk Düsseldorfból..... Felháborító, hogy ilyen kétballkezeseket engednek versenybe a jobb képességű pilóták előtt. Bízunk benne, hogy a szervezők jövőre ezt a hibát nem követik el, és egy jó eredménnyel tudjuk az országot és a BPG-t képviselni. Addig marad a 2-es kategória.
süti beállítások módosítása