Budapest Gokart Bajnokság Blog

Izgalmasabb, mint az F1: BPG

Ahogy azt már korábban megírtuk, az "Interjú a győztesekkel" sorozatunkat idén a "Zoli elemez" rovat váltja, melyet egyenesen a BPG Michael Schumachere prezentál nektek versenyről versenyre.

BPG blog: Zoli, megszoktuk hogy mindig téged kapunk mikrofon végre, ezért úgy  döntöttünk megtartjuk ezt a jó szokásunkat. Ezentúl csak egy kérdésre kell minden alkalommal válaszolnod! Tehát a nagy kérdés: Milyennek láttad a futamot?

MZ: "Üdvözlöm a kedves olvasókat. Érdekes versenyen vagyunk túl. Kicsit kaotikusra sikerült az első futam, ami egyrészről a pálya vonalvezetésének volt köszönhető, másrészről valószínűleg benne volt az is hogy a versenyzők régen nem ültek gokartban. Számomra a legnagyobb meglepetést Bozó Kata okozta aki nagyon magabiztosan utasította maga mögé a fiúkat az 1-es kategóriában. Mindenképpen számolni kell vele ebben az évben. Dícséretet érdemel még Szűcs Gergő, aki nagyon erősen és magabiztosan kezdett, így a kategóriája egyik komoly esélyesévé lépett elő már most. Sajnos negatívumokat is ki kell emelnem, de később visszatérünk a jó dolgokra is. Ami kissé elszomorított az az, hogy sokaknak kellett műszaki hiba miatt kiállniuk a futamból, valamint hogy rengeteg volt a szabálytalanság. 1-2 versenyző ráadásul sorozatosan. Ezúton üzenem a versenyzőknek hogy egy Sodi kart azért nem Porsche! Ha már a jó tanácsoknál tartunk, üzenem a fiatal generációnak hogy ne maradjanak le a felvezető körben, mert ezzel késleltetik a rajtprocedúrát. Ha viszont már felhoztuk az újoncokat. Nagyon jó volt látni hogy a fiatalok is komoly érett versenyzést mutattak be és lekörözésnél is rendkívül figyelmesek voltak. Ugyanígy említésre méltó volt a 4-es kategóriából Szabó Dávid és Fényes Tibor szereplése akik rendkívül sportszerűek voltak a kialakult helyzet ellenére. Ezzel szemben a szervezők most örülhetnek hogy saját kategóriát hoztak létre, mert ezen a versenyen tényleg minden volt amit egy gokartversenyen tilos. Talán csak elrettentő példaként. Összességében egy jó versenynapot láttunk, ami egy izgalmas szezont vetít előre a nézők és a versenyzők számára. Szombaton már jön is a 2. futam egy új helyszínen, ami szintén sok izgalmat tartogat. Később a 390-es géppark is megkavarhatja a kártyákat így innen a hintaszékből is azt mondhatom hogy nagyon várom mi lesz!"

BPG blog: Köszönjük Zoli!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestgokart.blog.hu/api/trackback/id/tr372651994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása