Budapest Gokart Bajnokság Blog

Izgalmasabb, mint az F1: BPG

Borzalmasan végződött a harmadik verseny Tóth Richárd számára a Budapest Gokart Bajnokság budafoki futamán a Gokartarénában.

Az egyes kategória tavalyi harmadik helyezettje a verseny vége előtt nyolc perccel a második helyen állva az egyik kanyarkombináció végén sodródott ki, megpördült, majd a mögötte haladó Apai János oldalról 43 km/h-s tempóval belehajtott, aminek következtében Ricsi bordatörést szenvedett.
A Talicska Team 14 éves pilótája a versenyt teljesítette, de utána hordágyra tették, mentőhelikopterrel a legközelebbi kórházba szállították, ahol azonnal diagnoztizálták a bordarepedést - közölte a csapat hivatalos honlapja.
„Nyugodt vagyok, a lehető legjobb kezekbe kerültem." – nyilatkozta a sajtó munkatársainak a hétvégén remek formát bemutató Ricsi, aki az utóbbi hetekben nem találta meg a ritmust.
A baleset a legmerészebb jóslások szerint legalább kéthónapos kényszerpihenővel jár, márpedig a BPG sorozat március 26-án a Coraringre látogat, utána néhány héten belül pedig Lacházára és a Hangár utcára, azaz kijelenthető, hogy a tehetséges versenyző elbúcsúzhat a bajnoki címtől 2011-ben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestgokart.blog.hu/api/trackback/id/tr12720972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása