Budapest Gokart Bajnokság Blog

Izgalmasabb, mint az F1: BPG

Sorozatunkat a Hangár utcai verseny győzteseinek kifaggatásával folytatjuk.



Mészáros Zoltán (1-es kategória)


BPG blog: Zoli! Már tényleg nem tudunk mit kérdezni tőled. Nézegettük a statisztikád és hát az eddigi 94 futamodból 31-et megnyertél. Ez azért nem rossz. (Zoli statisztikája grafikonokkal elérhető a szerkesztőségben - a szerk.)

MZ: "Bevallom nem számolom. Az igazság az hogy lehetett volna jobb is az arány ha nem lassul le a gokartom a 4-es kategóriában. Azért elégedett vagyok a mai nappal."

BPG blog: Hát igen, ez technikai sport. A bajnoki küzdelemben toronymagasan vezeted a kategóriát. Zsebben az újabb cím?

MZ: "Nem, amíg matematikailag behozható vagyok semmit sem tekintek lefutottnak. Nagyon erősek az ellenfelek."

BPG blog: Kicsit PR dumának érezzük de azért sok sikert a továbbiakban!


Kaszás Máté (2-es kategória)


BPG blog: Kulcs után ismét egy Máté, ezúttal Kaszás Máté nyerte a 2-es kategóriát. Máté! Első győzelmed a BPG-ben! Hogy érzed magad?

KM: "Nem találok szavakat! Nagyon boldog vagyok. Ezért dolgozom azóta mióta először ültem gokartban. Valóra vált az álmom!"

BPG blog: Mindig azt mondják az első győzelem megszerzése a legnehezebb, a többi már szinte magától jön, te mit gondolsz erről?

KM: "Ezen még nem gondolkoztam. Szeretném kiélvezni ezt a pillanatot először. Az biztos hogy most valami új kezdődik a karrieremben és remélem a többi győzelem már jön magától."

BPG blog: Egy kicsit későn indult be a 2-es kategória idén, viszont ezt most magabiztosan vezeted. Meglehet a bajnoki cím?

KM: "Természetesen ez a célom. Talán most az egyik legnehezebb lépést meg is tettem felé. Jó lenne az idei teljesítményemmel felkelteni pár nagy csapat figyelmét és jövőre igazi sztárpilótává válni."

BPG blog: Van példaképed?

KM: "Van! Mészáros Zoli!"

BPG blog: Köszönjük az iterjút de most mennünk kell. Elfelejtettük megetetni az aranyhalat a szerkesztőség akváriumában!


Mészáros Zoltán (3-mas kategória)


BPG blog: Kaszás Máté azt mondta te vagy a példaképe. Rátkai János a közvetítésben úgy nyilatkozott Pólik Sanyikáról hogy a jövő Mészáros Zoltánja. Mikor avatják a BPG-s mellszobrod?

MZ: "Ti most szivattok?"

BPG blog: Persze. Semmi új nem jut az eszünkbe ne haragudj. A szerkesztőségben fontolgatjuk hogy jövőre megszűnik ez a rovat miattad. Viszont hamarosan piacra dobjuk helyette a neveddel fémjelzett baseball-sapkákat, pólókat, bögréket és nyakba akasztókat.

MZ: "Remélem a jogdíjakról megyeztetek a menedzseremmel!"

BPG blog: Hát persze Zoli! További sok sikert!


 

Mészáros Róbert (4-es kategória)


BPG blog: Szia Zoli, izé Robi. Ne haragudj, csak a szokás hatalma. Úgy vettük észre kicsit szíven ütött Zoli nyilatkozata az előző futam után, de a blog hasábjai helyett a pályán vágtál vissza.

MR: "Így van. Megmutattam az öregnek hogy ki az úr a háznál. Ha első számú pilóta akar lenni akkor küzdjön meg érte! Vezetem a bajnokságot! Én leszek az első számú a csapatban!"

BPG blog: Nem akarunk összetörni de dobással még Zoli vezet 1 ponttal!

MR: "Még! De most lendületben vagyok! Bajnok akarok lenni, minden más eredmény csalódás!"

BPG blog: Mi szurkolunk! De azért már várjuk mikor estek egymásnak a csapattársaddal a kiélezett küzdelemben mint Vettel és Webber egy másik bajnokságban. Ahogy közeledik az év vége úgy múlik el a csapattársak közötti jópofizás!

MR: "Ez a Mészáros Racing-ben nem történhet meg!" (Szerintünk ez kimeríti a csapatutasítás fogalmát - a szerk.)

BPG blog: Kíváncsian várjuk! Sok sikert!


Janecskó Adrián (5-ös kategória)


BPG blog: Adrián! 6 futamnak kellett eltelnie hogy futamot nyerj idén, ami nekünk soknak tűnik. Ami viszont még meglepőbb hogy ezzel a győzelmeddel mindjárt a bajnoki tabella élére ugrottál dobással.

JA: "Igazatok van, valóban nem úgy indult a szezon ahogy terveztem. De ez minden idők legerősebb BPG kategóriája és itt már nem várható el senkitől hogy minden futamot megnyerjen. Szerencsére kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottam egész évben ezért a győzelem egyből a tabella élére tudott repíteni."

BPG blog: A futamelőzetesben írtuk hogy sokat várunk tőled itt hiszen minden évben nagyon erős voltál és több versenyt is megnyertél ezen az aszfaltcsíkon.

JA: "Szerencsére fekszik nekem a pálya. Szerintem minden versenyzőnek megvan a maga kedvence ahol könnyebben jönnek az eredmények."

BPG blog: A bajnokság még teljesen nyílt! Mit vársz a következő futamtól?

JA: "Kiskunlacházára megyünk megint amit szintén nagyon kedvelek. Remélem a mostani győzelmem egy komolyabb sorozat kezdete és akkor a bajnoki küzdelemben sem lehet gond!"

BPG blog: Köszönjük az interjút és sok sikert a továbbiakban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestgokart.blog.hu/api/trackback/id/tr982101105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása